блог

Як купити квартиру дешевше, ніж вона коштує?

Як купити квартиру дешевше, ніж вона коштує?


Як купити квартиру дешевше, ніж вона коштує?


Купити квартиру ви можете двома способами:

  1. Самостійно.
  2. За підтримки ріелтора, що захищає ваші інтереси.

Пропозицій нерухомості сьогодні дуже багато. Отже, можна розгубитися. При цьому те, що ви бачите - це тільки зовнішня оболонка. У кожної квартири своя історія, і далеко не у кожної квартири ця історія хороша і красива. Та й коштують квартири дуже по-різному

Виникає цілком реальний питання - як уберегти себе при купівлі квартири?

Відповідь на нього - звернутися до ріелтора, який не тільки підбере для вас відмінну квартиру, що відповідає всім побажанням, але і простежить, щоб угода пройшла кристально чисто, без «сюрпризів», яких так багато на ринку львівської нерухомості.

Як може допомогти агентство при купівлі квартири?

Простіше кажучи, співпраця з агентством миттєво позбавляє вас від безлічі клопоту і заощадить час, тому що фахівець з нерухомості:

  1. Знайде для вас кілька варіантів, що ідеально відповідають усім критеріям.
  2. Проведе юридичну перевірку документів.
  3. Візьме участь в угоді і простежить, щоб вона пройшла з дотриманням ваших інтересів.
  4. Перевірить, щоб квартира не була з боргами.
  5. Допоможе грамотно оформити право власності і провести розрахунок між сторонами.

З огляду на дорожнечу львівських квартир, в кожній з них є якісь складні моменти в документах - кілька власників, наявність неповнолітніх дітей і т.д.

Avrida Realty - агентство, яке економить ваші гроші!

Наш головний секрет - не просто знайти для вас квартиру і провести операцію, але і допомогти вам заощадити гроші. Як це можливо?

Запам'ятайте, 95% власників квартир хочуть їх продати дорожче, ніж вони реально коштують. Оцінка квартир - справа дуже кропітлива і делікатна, тут без фахівця не обійтися. У своїй практиці ми застосовуємо 5 ефективних моделей зниження початкової ціни, перевірених роками.

Задайте собі питання: наскільки вам сподобається, коли ви дізнаєтеся, що куплена квартира, насправді, коштує, скажімо, на 10-15% дешевше? А це може бути як мінімум тисячі долларів ... За такі гроші можна зробити відмінний ремонт.

Як ми шукатимемо для вас квартиру?

У нас працює команда молодих фахівців з пошуку, здатна впоратися з поставленим завданням в стислі терміни. Тому що ми працюємо за системою, яка відточувалася протягом останніх 9 років.

В середньому, пошуки квартири у Львові у нас займають - 2-4 тижнів. Наш персональний рекорд пошуку потрібної квартири для клієнта - 1-й день після перегляду.

Послідовність робіт така:

  1. З'ясування ваших уподобань і побажань по майбутній квартирі.
  2. Пошук відповідних варіантів (близько 40-60 дзвінків в день).
  3. Підготовка списку «робочих» квартир - відповідність побажанням, чистота з документами.
  4. Перегляд квартир (разом з вами), заповнюємо чек-листи квартири.
  5. Після вибору квартири - оформлення авансового угоди.
  6. Юридична перевірка документів власника квартири.
  7. Підготовка до операції - узгодження дня, оформлення договору купівлі-продажу (з захистом ваших інтересів), підготовка розписки, оренда банківських сейфів.
  8. Підписання договору і приміщення грошей в банківську комірку.
  9. Подача на реєстрацію права власності (7-12 днів).
  10. Зустріч в банку і остаточний розрахунок.
  11. Квартира буде перевірена на наявність / відсутність боргів. Якщо такі будуть матися, то ми простежимо, щоб власник їх погасив. Після всього цього оформляється акт прийому-передачі квартири, і ми вас вітаємо з придбанням.

Що ще вам корисно знати?

За 9 років активної роботи з пошуку квартир для наших клієнтів, я вже знаю про всі «слизькі» моменти, пов'язані з купівлею квартир.

Ми стикалися з ситуаціями, коли клієнту дуже сподобалася квартира, але там були складності з документами. В такому випадку, ми підключалися до активної роботи і допомагали власнику квартири привести все в порядок, щоб швидше її продати нашому клієнтові.

І ви можете розраховувати на нашу всебічну підтримку.  Наша особливість - не тільки знаходити потрібні квартири, а й допомагати своїм клієнтам заощаджувати.

У нас в практиці було дуже багато випадків, коли розмір зекономлених грошей в кілька разів перевищував розмір нашого винагороди.

Тому, прямо зараз передзвоніть нам за тел. +380 96 744-9977, задайте питання, і вас абсолютно безкоштовно проконсультують по всіх існуючих тонкощам, щоб вам було простіше прийняти рішення.

Залишити Коментар

Залогіньтесь та залиште коментар