інформація

Политика конфиденційностй





1. Загальна інформація

1. Будь ласка, уважно ознайомтеся із розділом Про приватну веб-сайту «avrida.com» (далі - «Сайт» і «Політика конфіденційності» відповідно). Також ознайомтеся з Угодою, яка розміщене за посиланням https://avrida.com/inf/offer і яке є договором між Користувачем (далі - «ви», «вас» тощо) і Avrida Realty (далі також - «ми», «нас» тощо) щодо надання Послуг через Сайт.

2. Ця Політика конфіденційності є додатком до договору і становить його невід'ємну частину. Відповідно, терміни, визначені Розділом 1 Угоди, в Політиці конфіденційності використовуються в аналогічних значеннях, якщо інше не передбачено цією Політикою конфіденційності.

3. Використовуючи Сайт та отримуючи Послуги Avrida Realty, ви погоджуєтеся і приймаєте норми цієї Політики конфіденційності.

4. Послуги, які отримують Користувачі через Сайт, стосуються сфери, інформацію про яку переважна більшість користувачів бажає зберегти в таємниці. Ми поважаємо вашу приватність. Саме тому ця Політика конфіденційності визначає правила і процедурні аспекти збору, використання і поширення Персональних даних користувачів.

Термін «Персональні дані» в цій Політиці конфіденційності, крім як визначено в пункті 1.6. Угоди, означає будь-яку інформацію, яка дає можливість ідентифікувати Користувача, в тому числі, генетичні дані (за винятком знеособлених даних) і будь-яку унікальну інформацію, отриману в результаті проведення Тесту за бажанням Користувача, а також інформацію про діяльність Користувача (наприклад, щодо використання Сайту , якщо таке використання прямо пов'язане з інформацією, що дозволяє ідентифікувати Користувача).

6. Використовуючи Сайт та замовляючи Послуги Avrida Realty, ви надаєте свій дозвіл і однозначну згоду (відповідно до підпункту 1) пункту 2 статті 7 та підпункту 1) пункту 1 статті 11 Закону України «Про захист персональних даних») на збір, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (реалізацію, передачу), знеособлення, знищення Avrida Realty і його працівниками і / або підрядниками ваших Персональних даних, а також знеособлених генетичних даних, з або без використання інформаційних (автоматизованих) систем, в порядку, визначеному цією Політикою конфіденційності.

7. Ви також маєте можливість погодитися або не погодитися з тим, що Avrida Realty надалі в будь-який час, без повторного отримання вашої згоди може використовувати ваші генетичні дані, отримані в результаті проведення Тесту і його аналізу, але виключно в наукових цілях, без згадки і вказівки ваших Персональних даних у зв'язку з отриманою генетичною інформацією (генетичні дані знеособлені) та забезпечуючи вашу анонімність. Також Avrida Realty може зберігати при наявності вашої згоди ваші біологічні зразки, які містять генетичні дані, щоб спростити вам отримання послуг Avrida Realty в майбутньому. У будь-якому випадку, Avrida Realty не зберігатиме зразки, надані Користувачем, без її попередньої згоди на це.

8. Ми зберігаємо за собою право в будь-який час змінювати дану Політику конфіденційності без персонального повідомлення кожного Користувача. Нова редакція Політики конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті, якщо інше не зазначено в новій редакції Політики конфіденційності. Дата останніх змін буде вказана в Політиці конфіденційності у відповідному полі «Дата внесення останніх змін». Продовжуючи використовувати Сайт після внесення таких змін, ви погоджуєтеся і приймаєте їх як частину Політики конфіденційності.

2. Які Персональні дані ми збираємо від вас

1. Ми збираємо ваші Персональні дані в разі відвідування вами деяких розділів Сайту. Зокрема, ми можемо збирати інформацію, яку ви добровільно нам надаєте при замовленні Тесту, реєстрації на Сайті Персонального кабінету Користувача і відправці нам листів через заповнення контактної форми.

2. Ви можете переглядати, змінювати і видаляти Персональні дані, що містяться в вашому Персональному кабінеті, в будь-який час. Якщо ви не можете переглянути, змінити або знищити Ваші Персональні дані самостійно, ви можете звернутися до Avrida Realty, як зазначено в Розділі 9 цієї Політики конфіденційності.

3. Для надання Послуг, які описані в Угоді, ми можемо збирати такі категорії Персональних даних:

4. Інформація, що стосується прямо або побічно вашої ваги, харчових звичок, фізичної активності та інше, не є персональними даними, оскільки такі дані не дозволяють в остатній мірі вас ідентифікувати.

5. Коли ви відвідуєте Сайт, ми збираємо деяку інформацію автоматично, наприклад, вашу адресу інтернет протоколу (IP-адреса), тип вашої операційної системи, тип раузера, час і дату вашого відвідування Сайту. Така інформація може бути персональними даними, тільки якщо вона прямо дозволяє вас ідентифікувати, і використовується виключно для поліпшення роботи Сайту і забезпечення належного надання Послуг через Сайт.

3. Використання Персональних даних

1. Ми використовуємо ваші Персональні дані виключно для:

2. Ми використовуємо ваші Персональні дані в такій мірі, наскільки це необхідно для раціонального виконання наших обов'язків щодо Угоди.

4. Поширення та розкриття Персональних даних

1. Ми не поширюємо ваші Персональні дані третім особам, крім як за вашою згодою або на умовах, визначених цією Політикою конфіденційності, з якою ви погодилися в орядку, визначеному нею.

2. Ми вважаємо своїм обов'язком виконання і дотримання вимог законодавства, ось чому ми можемо розкривати ваші Персональні дані тільки в деяких випадках. Зокрема, ми можемо розкрити відповідні Персональні дані, якщо ми будемо вважати це за необхідне і обгрунтованим для дотримання законодавства, судового процесу, для проведення розслідування на вимогу державних органів, а також у відповідь на скарги, для захисту від шахрайства, зловживань, неправильного або незаконного використання сайту.

5. Захист інформації

1. Ми гарантуємо, що всі Персональні дані користувачів, які будуть доступні нам, можуть стати доступними Партнерам, Лабораторіям-Партнерам і Фахівцям в зв'язку з аданням Послуг, будуть використовуватися, зберігатися і оброблятися у відповідності до положень Закону України «Про захист персональних даних» .

2. Ми приймаємо відповідні технічні та організаційні заходи безпеки, розроблені для захисту наданих вами Персональних даних від випадкового, незаконного або есанкціонованого знищення, втрати, зміни, доступу, розголошення або використання.

3. Ми гарантуємо, що генетичні дані, визначені цією Політикою конфіденційності будуть використовуватися з дотриманням вашої анонімності і в межах положень статті 40 снов законодавства України про охорону здоров'я.

4. Закликаємо вас захищати власну приватність, зокрема надійно зберігаючи паролі від вашого Персонального кабінету на Сайті від доступу до них третіх осіб.

5. З метою найбільш якісного надання відповідних Послуг, Avrida Realty має право звертатися за проведенням Тесту в Лабораторії, які знаходяться за кордоном (за межами країни). При цьому Avrida Realty не провадить транскордонну передачу Персональних даних, оскільки будь-які дані, які передаються Лабораторіям для належного надання ними послуг на користь Avrida Realty, є анонімними і знеособленими.

6. Термін зберігання персональних даних

1. Ваші Персональні дані будуть зберігатися протягом терміну, необхідного для досягнення зазначених у цій Політиці конфіденційності цілей обробки таких даних, за инятком випадків, коли інше передбачено відповідним законом.

2. Персональні дані можуть бути знищені після закінчення терміну зберігання або у випадках, передбачених відповідним законом.

7. Посилання на інші веб-сайти 

1. Сайт може містити посилання на інші веб-сайти, створені третіми особами, в тому числі Лабораторіями-Партнерами, Фахівцями і Партнерами Avrida Realty. Політика щодо захисту Персональних даних і захисту інформації з обмеженим доступом таких третіх осіб може відрізнятися від Політики конфіденційності Avrida Realty. Avrida Realty закликає вас ознайомитися з політиками конфіденційності на таких веб-сайтах перед їх використанням або наданням їм будь-якої інформації, в тому числі ваших Персональних даних.

8. Контактна інформація

1. Ми закликаємо вас звертатися до Avrida Realty, якщо у вас є коментарі або питання щодо цієї Політики конфіденційності і якщо ви бажаєте реалізувати свої права, адані вам законодавством щодо ваших Персональних даних.Для цього ви можете заповнити контактну форму за посиланням https://avrida.com/inf/contacts або відправити нам лист на електронну пошту hello@avrida.com.

Куки

Що таке Cookie?

Cookie - це службова інформація, яка надходить з веб-сайту в cookie-файл брауезера на жорсткому диску Вашого комп'ютера, що дає можливість веб-сайту запам'ятати вас. Cookie допомагають веб-сайту швидше організувати вміст відповідно до ваших запитів. Всі робочі веб-сайти використовують cookie. Самого відвідувача за допомогою тільки Cookie-файлів ідентифікувати неможливо.

Файл cookie зазвичай містить доменне ім'я, з якого він надійшов, термін закінчення cookie і довільно згенерований унікальний номер, що визначає його значення.

Даний веб-сайт використовує два типи cookie:

Сесійні Cookie на даному веб-сайті використовуються для наступних цілей:

При такому використанні cookie не дозволяє ідентифікувати користувачів.

Cookie сторонніх організацій

Сторонні організації також використовують cookie на даному веб-сайті. Вони використовуються для таких цілей:

Веб-маяки

Це електронні зображення, присутні на деяких сторінках веб-сайту для так підрахунку відвідувань ці веб-сторінок. Веб-маяки збирають обмежену інформацію. Це номер cookie, час і дата перегляду сторінки, на якій розташований веб-маяк. Наш веб-сайт також містить веб-маяки рекламодавців. Ці веб-маяки не передають ніякої інформації, що дозволяє ідентифікувати користувача. Вони використовуються виключно для відстеження ефективності кожної конкретної кампанії.

Відключення і включення cookie

Ви можете відключати і включати cookie в налаштуваннях свого браузера. Але при відключених cookie ви не зможете скористатися інтерактивними можливостями нашого веб-сайту.

Видалення cookie-файлів

Сookie-файли, встановлені в папці Сookies оглядача, легко видалити. Наприклад, якщо ви користуєтеся програмою Microsoft Internet Explorer:

Якщо ви не користуєтеся програмної «Microsoft Internet Explorer», виберіть «cookie» в розділі «Довідка», щоб дізнатися, як знайти папку «cookie».